cikkedingchumell !!

cikkedingchumell !!

Wednesday, 2 November 2011

Hye incik blog !!
Well , well, well,,,,
Assalamualaikomm,,, hyep ! (byknye greetings)
Hihi,,,1 november 2011, setelah sekian lama , akhirnya NURUL IZZATI IBRAHIM ada blog sendri,,ahaks,, bukan tak maw buat awai2 , just sbnaqnya chek x qeti..hoho,, so setelah rasa agak jeles menengok blog mber saye yang dy slalu make up tue, terasa macam nak ada blog sendiri plak,,so thats it ,, saye da ade,, ngeee,,,J
Tujuan blog ini di create adalah,,wahh ayat bm baku plak kan,,x laa,,just saje2,,, menghabeskan masa yang sbnarnya x berapa lapang la sgt kan,, kenapa cikkeding?? Ahakss.. ini semua angkara member ku yang sorang nih haa,, saye ni boley la dktegorikan dalam golngan KZM kan,,(kurang zat mknan),,haha,, tu pasal laa,,, so dengan sengajanya beliau telah mencipta satu nama ‘cikkedingchumell’ yang saye rasa quite cute la kan,,hehe,,tgok la orngnye cmna kan??
So, just want to say hi to incik blog,, kalo saye rajen, saye mlawat awak taw,, oke,,daa,,,J