cikkedingchumell !!

cikkedingchumell !!

Tuesday, 6 December 2011

Waktu melawat incik blog !!

Waktu melawat incik blog !! 


Hye... !!
Im back,,, !! hehe,, da lama x melawat awak kan incik blog,, rindu saye,,, !! muahhxx !!
Guess what?? Saya ada kat rumah skrg ni,, da cuti sem !! xsangka kan,, pejam celik pejam celik da abeh dah sem2 yang sy rase huuuhhh !!!! susah giler nak truskan,, tapi alhamdulilah sgt2 coz dpt result baru2 ni i got 3.43,, hihi,, even pointer menurun dari sem lepas, tpi x kisah la sebab sem 2 mmg susah sgt,, SIYES !!
So untuk meraikannye pun, sye pon pegi la menengok wayang,, bersama siapa??? Siapa ye?? Teetttt !!! ada laa,, seseorang yang da lama sgt sy xjumpak, and dpt jgk jmpak si dia baru2 ni pi tengok OMBAK RINDU !!! wahhh,,,cool an ?? saye pon x menyangka bley jmpak si dia,, kitorang pegi berempat,, saye, dye, salma, and akim,, best sgt citer ombak rindu,, menangis2 dlm panggung wey,, haahaa,, tpi kena coverline la kan sebab dy ade kat sblah,,hoho..
So, cakap pasal hari ni,  hari ni besday AYAH !! hepy besday ayah bom bom2,,haahaha !! ayah dah 52 dah,, moga2 panjang umor n murah rzeki la ye,, nak bagi adiah ongkosnya nggak brapa adaa,,huihui,, tpi tdi mak bisik mak ckap nty kita pi bwak mknan kat ayah tyme ayah ada kat kebun, makan ramai2,, oke la tu kan,, rsa mcm nyaman ja mkn satu fmili kat bwah pkok ramai2 dengan adik2 ku yang x berenti gadoh tiap2 ary ! haddoiyy !!
Nani !! esok nani test jpj,, good luck la ye,, bgi dapat lessen taw wey, bley kita pi meronda  sama2,, hahah,, tpi agak memalukan laa bila org yang ajaq dy tu tya gear  “R” tu gear apa..dy buleh jawab gear REWIND !! ahah !! (tepok dahi aku dengaq benda ni) hahaha... along da ada lessen keta, nani pon da ada,,, sy je xda gi,,, xpa la,, pelan2 la zaty ye,, nty zaty keje dlu kan,, hihi,,J
Hmm,,oke la, stop dlu kot sbb tyme2 cemni kena tolng mak kat dapoq..heeee,, satgi kena bletiaq plak,,ngeh3,, oke,, dadaaaa,,,,